Call us: 046-4371571

5. Voor- en nadelen

 

Over het algemeen wordt gedacht dat vooral mannen een haarwerk dragen, maar dit is beslist een misverstand. Het is wel zo dat kaalheid bij mannen eerder geaccepteerd wordt dan bij vrouwen.

 

Het zijn dan ook vaker vrouwen die de beslissing nemen om een haarwerk aan te schaffen.
Het al dan niet dragen van een haarwerk is absoluut niet aan leeftijd gebonden.
De mogelijkheden van een haarwerk zijn in principe onbeperkt. Een haarwerk levert meteen resultaat en u heeft voor het oog de volle haardos van vroeger terug.

 

Er is een ongelofelijke ruime keuze aan typen, stijlen, modellen en kleuren en voor alle leeftijden  bestaan er passende oplossingen.

 

Net als uw eigen haar vraagt een haarwerk onderhoud en verzorging. Het is alleen eenvoudiger en u kunt het in de meeste gevallen zelf thuis doen.

 

De kwaliteit van de hedendaagse haarwerken is van dien aard dat de pasvormen en het draagcomfort optimaal zijn. U kunt gerust een scheiding dragen zonder dat iemand ziet dat u een haarwerk draagt.  Zelfs het in model brengen is kinderlijk eenvoudig. Het is in de wintermaanden lekker warm maar helaas in de zomer ook.

 

Ondanks het feit dat inmiddels circa 100.000 mensen in Nederland gebruik maken van een haarwerk blijft het een hulpmiddel. Natuurlijk gaat er niets boven een eigen weelderige haardos, maar als deze tijdelijk of blijvend niet meer voor handen is dan is een goed haarwerk een perfecte oplossing.

 

Wanneer is een haarwerk wel en niet aan te bevelen

 

In principe is een haarwerk aan te bevelen voor ieder die last heeft van tijdelijke of blijvende kaalheid en daar persoonlijk moeite mee heeft.

 

Wanneer u te horen krijgt dat uw haren tijdelijk of blijvend kunnen gaan uitvallen, is het raadzaam om direct met ons contact op te nemen. Wij kunnen u dan in een vroeg stadium informeren over de mogelijkheden en samen beoordelen welk model en haarkleur het best bij uw uiterlijk past.

 

Wanneer u last heeft van een snel geïrriteerde hoofdhuid of aandoeningen op de hoofdhuid zoals b.v.eczeem is het helaas niet altijd mogelijk een haarwerk te dragen. Belangrijk is dat u zich eerst door ons laat informeren over de mogelijkheden.

 

Home        >

 

kapper