Call us: 046-4371571

2. De aanschaf.

 

Wanneer u een haarwerk wil aanschaffen, doet u er verstandig aan uw partner een familielid of vriend bij het aankoopproces te betrekken. Zij kunnen u steunen in deze vaak toch moeilijke en emotionele beslissing.

 

Wij werken  in 3 fasen.

 

In de eerste fase vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarin alle facetten aan bod komen die van toepassing zijn. Wij vinden het zeer belangrijk om u goede informatie te geven.
 
Uw wensen en verwachtingen worden besproken en de voor- en nadelen komen aan bod. Ook de kosten komen aan de orde en desgewenst kunt u een offerte vragen. Vervolgens zult u een beslissing moeten nemen of u overgaat tot de aanschaf van een haarwerk.

 

Wanneer u hiertoe besluit begint fase twee. Nu wordt gezamenlijk een keuze gemaakt op het gebied van stijl, type, model, kleur en montuur. Afhankelijk van uw keuze bestellen wij meerdere haarwerken.

 

De levertijd is in het algemeen 24 uur, zodat wij snel voor u aan de slag kunnen. Wij gaan dan met u bekijken welk haarwerk het beste bij u past. Het voordeel van deze werkwijze is dat wij altijd de beschikking hebben over de laatste nieuwe type en modellen.

 

Samen wordt besproken wat we met u eigen haar kunnen doen, wegscheren is absoluut niet noodzakelijk. Hierna wordt een koopcontract getekend en vragen wij een aanbetaling.

 

In fase drie wordt het haarwerk van de juiste coupe voorzien. Bij het aanbrengen van het haarwerk leggen wij u uit op welke manier u dit het beste kunt verzorgen en onderhouden. Uiteraard krijgt u volledig instructies en word er uitgebreid geoefend hoe een haarwerk te dragen en verzorgen.
Wij leveren tevens alle producten en materialen die u voor de verzorging nodig heeft. Dit laatste is bij de prijs inbegrepen.

 

Home page    <    >

 

kapper